Політика конфіденційності

Ми, Закохані у сад, дбаємо про захист персональних даних, що можуть надаватися відвідувачами та користувачами сайту https://ilovesad.com (надалі – вами) під час відвідування сайту, перегляду контенту, реєстрації на будь-який захід, заповнення форм, використання наших програм, продуктів чи направлення нам будь-якого повідомлення засобами сайту.

Використовуючи сайт  https://ilovesad.com (надалі – сайт), ви надаєте згоду на обробку персональних даних та гарантуєте, що всі надані вами дані є достовірними та коректними. Якщо ви не погоджуєтеся надати згоду на обробку персональних даних або не маєте добровільного волевиявлення щодо надання Закоханим у сад дозволу на обробку персональних даних, то, будь ласка, утримайтеся від користування сайтом та закрийте його. Продовження використання сайту є підтвердженням надання Закоханим у сад вашої згоди на обробку персональних даних.

Ми можемо збирати інформацію за допомогою файлів cookie (файли, які ми надсилаємо на ваш комп’ютер або інший пристрій доступу), до яких ми можемо отримати доступ, коли ви відвідуватиме наш сайт у майбутньому. Ми робимо це, щоб відрізнити вас від інших користувачів нашого сайту, і це дуже важливо для того, щоб ви могли використовувати наш сайт повною мірою. Продовження використання сайту є підтвердженням надання Закоханим у сад вашої згоди на використання нами файлів cookie.

Ваші персональні дані обробляються з метою: 

  • вашого обслуговування та інформування, а також комунікації та взаємодії з вами,
  • направлення розсилок або спеціальних пропозицій засобами сайту, e-mail, SMS та чат-ботами,
  • вивчення попиту, проведення опитувань та маркетингових досліджень,
  • збору технічноі, статистичної та іншої інформації щодо роботи сайту, 
  • підвищення безпеки даних та запобігання шахрайству,
  • фіксування та зберігання історії ваших відвідувань, запитів, замовлень та інших дій,
  • розгляду та вирішення ваших скарг та пропозицій. 

До складу персональних даних можуть бути включені:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • адреса для здійснення доставки (в разі доставки замовлення на вашу адресу);
  • відомості про засоби зв’язку (номер телефону, адреса електронної пошти тощо);
  • інформація та відомості про вас та вашу практичну діяльність на землі (тематика вашої садово-городньої або сільськогосподарської діяльності, ваші інтереси та цілі тощо).

Ви погоджується з тим, що Закохані у сад мають право передавати персональні дані третім особам, наприклад, кур’єрським службам, виключно з метою виконання ваших замовлень або іншою визначеною вище метою.

Ми дуже серйозно ставимося до захисту ваших персональних даних. Ми опрацьовуємо ваші персональні дані конфіденційно та відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, а також цієї політики конфіденційності.

Обробка ваших персональних даних здійснюється протягом часу, який обумовлено метою, будь-яким законним способом, в тому числі в наших інформаційних системах. 

Ви в будь-який момент можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних. Для цього надішліть відповідне повідомлення на електронну пошту info@ilovesad.com. У разі такого відкликання вами згоди на обробку персональних даних ви повністю приймаєта та погоджуєтеся із можливими наслідками, а саме:

  • припинення приймання, оброблення та виконання будь-яких ваших замовлень, звернень тощо, якщо це неможливо виконати без вашої дійсної згоди на обробку персональних даних;
  • видалення профілю користувача та припинення функціонування особистого кабінету на сайті у разі неможливості його супроводу без обробки персональних даних.

Особа, відповідальна за обробку персональних даних на цьому сайті

Петро Трофименко
вул. Княжий Затон, 11-66
м. Київ 02095
тел. +38066-403-1396
e-mail: trofym@ukr.net

Зовнішній хостинг та Content Delivery Network (CDN)

Послуга хостингу для цього вебсайту надається стороннім постачальником послуг (хостинговою компанією Hostinger). Персональні дані, зібрані на цьому вебсайті, зберігаються на серверах хостингової компанії, що знаходяться у місті Вільнюс, Литва. Наша хостингова компанія здійснює обробку ваших даних лише в обсязі, необхідному для виконання своїх послуг.

Google Analytics

Цей сайт використовує Google Analytics для сбору інформації про використання сайтуGoogle Analytics використовує технології, що дозволяють розпізнавати відвідувача сайту для аналізу його користувацької активності (наприклад, файли cookie або цифровий відбиток пристрою). Інформація про використання цього сайту, зібрана Google, зазвичай передається на сервер Google в США і зберігається там. 

Право компанії Google на використання і передачу даних про ваше відвідування сайту, зібраних за допомогою Google Analytics, регламентується відповідною Угодою користувача Google Analytics та Політикою конфіденційності Google.

Ви можете відмовитися від здійснення збору та обробки даних про користування вами сайтом в Google, завантаживши та встановивши плагін для браузера Google Analytics Opt-out

Піксель Facebook

Цей вебсайт використовує піксель Facebook для відстеження конверсій. Це дозволяє оцінювати ефективність реклами в Facebook у статистичних цілях і для дослідження ринку, а також оптимізувати майбутні рекламні кампанії.

Зібрані для нас як власника сайту дані є анонімними, ми не можемо ідентифікувати їх з вами. Однак дані зберігаються і обробляються Facebook, тобто можливе об’єднання їх з вашим профілем, і Facebook може використовувати їх у своїх рекламних цілях відповідно до Положень про захист персональних даних Facebook . Це дозволяє Facebook розміщувати рекламу на сторінках Facebook, а також поза Facebook. Ми не маємо впливу на таке використання даних.

Ви можете виключити функцію «Facebook Custom Audiences» (якщо ви увійшли до системи) за посиланням: www.facebook.com/settings/ .

Заключні положення

Ви можети отримати будь-які роз’яснення з питань, що стосуються обробки ваших персональних даних, звернувшись до нас за допомогою електронної пошти info@ilovesad.com.

Політика конфіденційності діє безстроково до заміни її новою версією. Актуальна версія Політики розташована за адресою https://ilovesad.com/privacy-policy/.

Item added to cart.
0 items -